Lilla Fågel flyger fritt

Förra veckan fick jag ett mail som gjorde mig mycket glad. Det är så att min låt Lilla Fågel har börjat leva ett eget liv. Jonas Hedlund fick höra Lilla Fågel i en samlingsskiva som vi har gett ut har i folkhögskolan. Han gillade låten och han är mycket bra på att rita, så han ritade de här bilderna och skickade dem till mig: den lilla fågeln, en varg, en leopard, ett lejon…och de fyra stora björnarna! Tack Jonas!

Den lilla fågeln

Drawing by Jonas Hedlund

Drawing by Jonas Hedlund

En varg

Drawing by Jonas Hedlund

Drawing by Jonas Hedlund

En leopard

Drawing by Jonas Hedlund

Drawing by Jonas Hedlund

Ett lejon

Drawing by Jonas Hedlund

Drawing by Jonas Hedlund

Fyra stora björnar

Drawing by Jonas Hedlund

Drawing by Jonas Hedlund

About miguelganzomateo

I am a writer, songwriter and performer based in Sweden and Spain. I’m influenced by indie-rock and by the folk-rock traditions from several countries: especially Spain, Sweden, USA and UK. My main goal with writing and music is to be able to communicate interesting things in an interesting way. To glance at everyday life, society, history, science and myself with curiosity, to be able to make small sketches from it in the form of songs, or draw bigger pictures when writing novels.
This entry was posted in Svenska and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s